Sinyal kesici jammer ile soygun

Afyonkarahisar'da bir banka önünde, sinyal kesici jammer yardımıyla sürücüsünün kapılarını kilitlemesini engel oldukları otomobilden 12 bin lira çalan Gürcistan uyruklu 2 kişi Konya'da yakalandı.

Haberler DHA 22.03.2017 - 07:20 Son Güncelleme : 22.03.2017 - 07:21

Afyonkarahisar'da dün öğle saatlerinde, Gürcistan uyruklu 51 yaşındaki Gocha Sıgua ile 33 yaşındaki Zaza Gabunia, sinyal kesici jammer kullanarak sürücüsünün banka önüne park ettiği otomobilin kapılarının kilitlenmesini engelledi.

İsmi açıklanmayan sürücü uzaklaştıktan sonra Sıgua ve Gabunıa, aracın içinde bulunana ve içerisinde Türk Lirası, Dolar ve Eurodan oluşan toplam 12 bin lira olan çantayı alarak kaçtı.

Soyulduğunu anlayan sürücünün şikayeti üzerine polis, şüphelilerin Antalya plakalı bir otomobille Konya yönüne gittiğini tespit etti.
Konya polisi, şüphelilerin bulunduğu aracı, Yeni İstanbul Caddesi üzerinde durdurdu. İki şüpheli çaldıkları para çantasıyla birlikte gözaltına alındı.

Araçta yapılan aramada, sinyal kesici jammer, fotoğraf makinesi ve dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Şüphelilerin Konya'daki işlemlerinin ardından Afyonkarahisar'a gönderileceği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız