Sırrı Süreyya Önder'in seçim aracına saldırı

İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder'in seçim aracı bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

Haberler 23.05.2011 - 15:06

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder'in seçim aracı Bayrampaşa'da bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

Aracın MHP seçim bürosunun önünden geçtiği sırada önü kesilmek istendi. Araç durmayınca bu kez de taşlandı. Atılan taşlar nedeniyle aracın camları kırılırken, içerisinde bulunan bir kişi de atılan taşlar nedeniyle kafasından yaralandı.

Öte yandan Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu'nun Yalova Milletvekili Adayı İhsan Çoşkun'un Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan seçim bürosuna da dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu. Çoskun'un seçim bürosunun camları üzerinde asılı bulunan posterlerini yırtan saldırganlar, saldırının ardından ise büroya Türk bayrağı asarak kaçtı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız