Bursa'da uyuşturucuya karşı operasyon

Son 1 haftada 4 kişinin uyuşturucudan hayatını kaybetmesi üzerine, Bursa polisi harekete geçti.

Haberler DHA 09.02.2017 - 08:23

ARŞİV

Bursa'da son bir hafta içinde dört kişinin uyuşturucudan ölmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde içici ve satıcılara yönelik denetimleri arttırdı.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 491 kişiyi kimlik kontrolünden geçirirken, 148 araç sorgulandı, 25 araca ise trafik suçlarından dolayı cezai işlem uygulandı.

Kişilerin üst ve araç aramalarında 10 gram bonzai, 5 uyuşturucu hap, 0.6 gram eroin, 0.6 gram metamfetamin, 139 gram esrar ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

12 şahıs hakkında uyuşturucu bulundurmak suçundan işlem yapılırken çeşitli suçlardan aranan 11 kişi gözaltına alınarak Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız