SON DAKİKA HABERİ: CHP'li Aykut Erdoğdu hakkında soruşturma başlatıldı

SON DAKİKA HABERİ: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Aykut Erdoğdu hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 05.05.2021 - 14:30 Son Güncelleme : 05.05.2021 - 16:01

Son dakika haberi! 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlattı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"27. Dönem milletvekili Aykut Erdoğdu’nun 04/05/2021 tarihinde twitterden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanına hakaret teşkil eden sözler sarf ettiği iddiasıyla, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan vekili tarafından verilen şikayet dilekçesi üzerine, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız