'Steve Jobs' zirvede

Walter Isaacson tarafından hazırlanan 'Steve Jobs' isimli biyografi Amazon'un 2011'in en çok satanları listesinde tepeye yerleşti.

Haberler 08.12.2011 - 20:08

Walter Isaacson tarafından hazırlanan "Steve Jobs" isimli kitap, Amazon'un "2011 yılında en çok satanlar" listesinde zirveyi ele geçirdi. Steve Jobs'un hayatını konu alan biyografi, Kasım başında da ikinci sırada bulunuyordu.

Kitabın yılın başından beri piyasada olan kitapları sadece 2 aya yakın bir sürede geride bırakması, büyük bir başarı olarak yorumlandı.

İngiltere'de, piyasaya çıkışının ilk haftasında 383.000 kopya satan "Steve Jobs", bundan başka pek çok ülkede de, kendi kategorisinde en çok satan kitap rekorlarını altüst etmeyi başarmıştı. Amazon'da kısa sürede tepeye çıkması ise, yeni rekor olarak kayda geçti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız