Su birikintisi can aldı

Manisa merkeze bağlı Yuntdağı bölgesindeki Asmacık köyü yakınlarında, su birikintisine düşen çocuk yaşamını yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 11.02.2011 - 01:57

Asmacık köyünde yaşayan Mehmet Ceylan, eşi ve üç çocuğuyla koyunlarını otlatmak için Deve Yutan adlı bölgeye gitti.

Yağmurla oluşan su birikintisi çevresinde oynayan kardeşlerden 7 yaşındaki İsmail Hakkı, dengesini yitirerek suya düştü.

Küçük kardeşlerinin düştüğü suda kaybolması üzerine 11 yaşındaki Muhammet ve 8 yaşındaki Sultan Ceylan, durumu babalarına bildirdi. Olay yerine gelen Mehmet Ceylan, yaklaşık 2,5 metre derinliğinde bulanık su birikintisinde çocuğuna ulaşamayınca, jandarmadan yardım istedi.

Olay yerine jandarma ekipleriyle birlikte Manisa Afet Acil Durum Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekibi de gelerek arama başlattı. Dalğıçlar, kısa sürede 7 yaşındaki İsmail Hakkı Ceylan'ın cansız bedenine ulaşarak sudan çıkardı.

Ceylan'ın cesedinin otopsi için Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız