TEM'de zincirleme kaza

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada iki kişi yaralanırken Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haberler DHA 22.04.2017 - 12:39

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza oldu.

Kaza, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikameti Baltalimanı yol ayrımında saat 10.30 sıralarında meydana geldi.

Tansu Bilici'nin kullandığı aracı iddialara göre başka bir araç sıkıştırdı. Bilici direksiyon hakimiyetini kaybederek Bülent Obut yönetimdeki motosiklete yandan çarptı. Bu sırada arkadan gelen iki araç daha kazaya karıştı. Çarpmanın etkisi ile motosikletteki Bülent Obut ve eşi Hatice Nalan Obut bariyerlerin arasına savruldu. Yaralılara ilk müdahaleyi o sırada yoldan geçen vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

KADIN SÜRÜCÜ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu köprü çıkışında Edirne istikametinde iki şerit yaklaşık bir saat trafiğe kapandı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Yaralılar ambulansa alınırken Tansu Bilici gözyaşlarını tutamadı. Olay yerinde kadın sürücüyü yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Yaralılar ambulanslarla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hatice Nalan Obut'un sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araçların kaldırılmasında sonra trafik tekrar normale döndü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız