Thomas Ostermeier’a Onur Ödülü

18. İstanbul Tiyatro Festivali’nin onur ödüllerinden sonuncusu 'Hedda Gabler', 'Bir Yaz Gecesi Rüyası' ve 'Othello' gibi sıra dışı yorumlarıyla bilinen Thomas Ostermeier’a verildi.

Haberler 14.05.2012 - 16:56

18. İstanbul Tiyatro Festivali’nin onur ödüllerinden sonuncusu, çağdaş tiyatronun ünlü isimlerinden Thomas Ostermeier’a sunuldu.

Ostermeier’a ödülünü önceki akşam Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde, kendi yorumladığı ‘Hamlet’ oyunundan önce İstanbul Tiyatro Festivali Direktörü Dikmen Gürün takdim etti.

Festival seyircisinin 2004 yılındaki festivalde gösterilen ‘Nora’ ile yakından tanıdığı Ostermeier, dünya tiyatrosunun adından en çok söz edilen yönetmenlerinden. ‘Hedda Gabler’, ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ ve ‘Othello’ gibi sıra dışı yorumlarıyla her zaman gündemde olan Ostermeier, Hamlet’te de bakış açısıyla oyun arasındaki bağlantıyı ustalıkla kuruyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız