THY uçağı Belgrad'a zorunlu iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini yapan uçak, kabin bölümünde sahipsiz tablet bilgisayar bulunması nedeniyle Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a zorunlu iniş yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.07.2015 - 23:51

Kabin bölümünde sahipsiz tablet bilgisayar bulunması nedeniyle Belgrad'a zorunlu iniş yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakta yapılan kontrollerde herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Atatürk Havalimanı'ndan saat 19.15'te Londra'ya hareketinden sonra sahipsiz bir tablet bilgisayar bulunması nedeniyle Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a inen uçağın çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Yolcuları terminale götürülen uçakta, güvenlik prosedürü gereğince yapılan kontrollerde, herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmadı.

Uçak, kontrollerin ardından yolcularıyla Londra'ya hareket etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız