TTK memuru evinde ölü bulundu

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda memur olarak çalışan 22 yaşındaki bir kadın, evinde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 24.02.2016 - 15:42 Son Güncelleme : 24.02.2016 - 15:43

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi’nde yaşayan 22 yaşındaki Necla Sağlam'dan haber alamayan arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Çilingir vasıtasıyla eve giren güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, giriş kapasının arkasında yerde hareketsiz buldukları Sağlam'ın boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

Sağlam'ın cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen Sağlam'ın arkadaşlarının ağladığı görüldü.

Yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen Necla Sağlam'ın, Süleyman Demirel Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden geçen yıl mezun olduğu belirtildi.

Necla Sağlam’ın yaklaşık 7 ay önce Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda işe başladığı öğrenildi.

Sağlam'ın mesai arkadaşı Cavit Ateş, olayı haber alınca hemen eve geldiklerini söyledi.

Arkadaşlarının bir probleminin olmadığını anlatan Ateş, "Hiç beklemediğimiz bir olay. Bir an önce olayın failinin bulunmasını istiyoruz" dedi.

Necla Sağlam'ın, kente geldiğinde ilk olarak öğrenci apartında kaldığı, cinayetin işlendiği eve 2 ay önce taşındığı belyirtildi.

Polis, dün akşam da eve geldiği öğrenilen, ancak genç kadının kapıyı açmaması üzerine sabah tekrar gelip polise haber veren S.Ç.'yi gözaltına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız