Türk jetleri Zap'ı vurdu

Türk Hava Kuvvetleri Uludere olayının ardından Kuzey Irak'a yönelik ilk hava harekatını gerçekleştirdi. Savaş uçakları Zap bölgesinde PKK'ya ait üç hedefi vurdu.

Haberler 03.02.2012 - 18:17

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçları doğrultusunda Zap bölgesinde tespit edilen terör örgütü PKK'ya ait üç barınağın vurulduğu duyuruldu.

Açıklamada sınır ötesi hava harekatını gerçekleştiren savaş uçaklarının görevlerini başarıyla tamamlayarak emniyetle üslerine döndükleri vurgulandı.

29 Aralık'ta 34 sivilin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından Türk Hava Kuvvetleri’nin Kuzey Irak'a yönelik sınır ötesi hava harekatlarına ara verilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız