Türkan Saylan'a ziyaretçi yasağı

Cumartesi günü hastaneye kaldırılan ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan'ın tedavisi sürüyor. Doktorları, kan değerleri düşen Saylan'ın ziyaretçi kabul etmesini yasakladı.

Haberler 21.04.2009 - 09:50

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’a kan değerlerinin düşük çıkmasının ardından ziyaretçi yasağı getirildi.

Ancak yasağa rağmen Üniversitelerarası Kurul'un eski başkanı Prof. Dr. Ayhan Alkış ve Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu'nun da aralarında bulunduğu birkaç kişi, ziyaret etti.

Cuma günü ÇYDD Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında yorulan ÇYDD Genel Başkanı Saylan, hastaneye yatırılmıştı.

Doktorları, kemoterapi ilacı verebilmek için Saylan'ın kan değerlerini yükseltmeye çalışıyor.

İstanbul Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü'nde yatan Türkan Saylan, NTV’ye "iyi" olduğunu ve "telaş yaratılmaması" gerektiğini söyledi.

Türkan Saylan, 5 yıldır düzenli kemoterapi tedavisi görüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız