Twitter'dan lanetledi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara ve Diyarbakır'daki saldırıları Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile lanetledi.

Haberler ntv.com.tr 18.02.2016 - 15:58 Son Güncelleme : 18.02.2016 - 16:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara'da bugün de Diyarbakır'da gerçekleştirilen saldırılarla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamasını Twitter hesabı üzerinden yapan Kılıçdaroğlu, "Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu bir açıklama da Adli Tıp önünde yaptı. Hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bize 'bunu önleyin, çaresini bulun' diyorlar, söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum" dedi.

Ülkenin "kan gölüne döndüğünü" söyleyen CHP lideri "Hepimiz acı içerisindeyiz. İçin acıyor. derin bir sarsıntı içerisindeyiz. Hepimizin kabul ettiği bir gerçek var, ülke iyi yönetilmiyor" diye konuştu.

Dün Ankara'da gerçekleştirilen saldırıda 28 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün ise Diyarbakır'da zırhlı araca yönelik bombalı saldırıda 6 asker şehit olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız