Uzman çavuşun en acı nöbeti

Eşi ve oğlunun enkazdan çıkarılmasını saatlerce bekleyen uzman çavuş Özgür Durmaz gelen acı haberle yıkıldı.

Haberler 25.10.2011 - 18:08

Erciş’te çöken 6 katlı 24 daireli binada çalışan ekipler, Siirt’de görev yapan Uzman Çavuş Özgür Durmaz’ın eşi Hüsniye Durmaz ve 8 yaşındaki oğlu Celal Durmaz’ın cansız bedenlerine ulaştı.

Özgür Durmaz'ın eşi ve oğlunun cansız bedenleri merdivenlerde, kurtulmaya çalışırlarken birbirlerine sarılı halde bulundu.

Oğlu Celal’in plastik kılıcını elinden bırakmadan enkaz kaldırma çalışmalarını izleyen Özgür Durmaz, 3 haftalık hamile eşi ve oğlunun cansız bedenleri çıkartılırken sinir krizi geçirdi.

Van’da meydana gelen depremin ardından enkaz alanlarındaki çalışmalar devam ediyor. Enkaz altından canlı kurtarmak için yağan yağmura ve soğuk havaya rağmen kurtarma ekipleri, aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız