Yine estetik olacak

Ünlü oyuncu daha şimdiden Ajda Pekkan'ı geçmeye aday...

Haberler 02.06.2011 - 10:11

Hande Ataizi yine bıçak altına yatıyor. Ünlü oyuncu, 19 estetik ameliyatla sanatçılar arasında birinci sırada yer alan Ajda Pekkan’ı yakalamaya doğru gidiyor.

Genç yaşta çok sayıda estetik operasyon geçiren Ataizi, geçen yıl yaptırdığı göğüslerinden memnun kalmadığı için yarın yine ameliyata girecek. Böylece Ataizi’nin estetik sayısı 15’e çıkmış olacak.

Bugün gazetesinin haberine göre; Ataizi ilk 1997 yılında göğüslerine slikon koydurdu. Bir yıl sonra da burnunu estetik operasyonla düzelttirdi. Sonra iki yıl arayla iki ayrı burun ameliyatı daha oldu. Üç kez çenesini düzelttiren güzel oyuncu, üç defa da şakaklarına doku kokteyli enjekte ettirdi. Bir de üst dudağında slikon takviyesi var.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız