YSK'dan 6 ilçedeki itirazlara ret

YSK, İstanbul Çekmeköy, Esenyurt, Ataşehir, Beylikdüzü ve Bahçelievler ile Ankara'nın Mamak ilçesi belediye başkanlıkları sonuçlarına yapılan itirazları reddetti.

Haberler Anadolu Ajansı 10.04.2009 - 17:25

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti'nin Çekmeköy, CHP'nin İstanbul-Bahçelievler, Bağımsız Türkiye Partisi'nin Ataşehir ve bazı vatandaşların Esenyurt, Beylikdüzü ve Ankara-Mamak belediye başkanlığı seçim sonuçlarına itiraz ederek, bu yerlerde belediye başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesini talep etmişlerdi.

İl ve ilçe seçim kurullarının bu bölgelere ilişkin verdiği kararlara da itiraz edilmesi üzerine iptal taleplerini YSK'da karara bağlandı.

YSK, yapılan itirazları ilk olarak değerlendiren il ve ilçe seçim kurulu kararlarını yerinde bularak, itirazları reddetti.

YSK'nın, seçim sonuçlarına yapılan itirazları kurula geliş tarihine göre sırasına koyarak, görüşmeye devam ettiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız