Athena Gökhan ve Hilal Cebeci arasında 'Bella Ciao' tartışması

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Hilal Cebeci'nin 'Bella Ciao' şarkısını yorumlamasına tepki gösterdi. Cebeci'nin Athena Gökhan'a cevabı ise "İçi boş balonlarsınız" şeklinde oldu.

Haberler 14.10.2018 - 14:36 Son Güncelleme : 14.10.2018 - 14:37

İtalyan 'Bella Ciao' şarkısını yorumlayan ve şarkıya La Casa De Papel dizisinin temasıyla klip çeken Hilal Cebeci'ye, sosyal medyadan büyük tepki gösterildi. Cebeyi’ye bir tepki de Athena Gökhan’dan geldi.
Gökhan Özoğuz, twitter hesabından, “Gitti güzelim Ciao Bella. Böyle eserlerin bu amaçlarda yorumlanmasının yasak olması lazım” mesajını yazdı.

Cebeci, Özoğuz’un mesajına yanıt olarak, “Eserin adı Bella Ciao, daha bundan haberin yok, ahkam kesiyorsun. İçin boş balonlarsınız” dedi.

LA CASA DE PAPEL'DEN TÜRKİYE'YE ÖZGÜ TANITIM

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız