Coco ölmeden önce yapılacaklar listesi!

Coco isimli rottweiller cinsi köpeğe kanser teşhisi konunca sahipleri az zamanı kalan köpek için unutulmaz bir şey yaptı.

Haberler 15.05.2015 - 01:29

Sahipleri, Coco uyutulmadan önce onunla yapacakları son şeylerden oluşan 30 maddelik bir liste hazırladı ve bu ilginç liste hayata geçirdiler.

Rottweiler cinsi Coco isimli köpek hayatının son 6 haftasını dolu dolu geçirdi.
Coco için ileri seviye kanser teşhisi konduktan sonra sahibi Symon Spencer ve kız arkadaşı Theresa'nın hayatları bir anda değişti.

Çift, 8 yaşındaki sevimli köpek için yaptıkları 30 maddelik listeyi hayata geçirmeye başladı.
30 maddelik listede Coco için sahilde yürüyüşe çıkmak, şık bir restoranda yemek yemek, helikopterle şehri yukarıdan izlemek, İtfaiye merkezini ziyaret etmek, polis aracıyla şehri turlamak bulunuyordu.

Coco listedeki son madde olan sushi ziyafetini de tamamladıktan sonra, daha fazla acı çekmemesi için sahiplerinin kararıyla uyutuldu.
Coco'nun gidişinin ardından sahibi Symon Spencer duygularını şu sözlerle ifade etti;

"Çok acı çekiyordu ve bu acıyı dindirmek için fazla miktarda ağrı kesici alması gerekiyordu. Son nefesini verirken ona sarıldım ve defalarca öptüm. Şimdi kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız