Deniz Baysal'ın 'haksız fesih' davası sonuçlandı

Deniz Baysal’ın Sevda Kuşun Kanadında adlı diziyi bırakıp Rüzgarın Kalbi dizisinde oynamaya başladığı iddiası üzerine açılan davada ünlü oyuncu 112 bin TL ödemeye mahkum edildi.

Haberler 29.01.2019 - 10:35

Oyuncu Deniz Baysal’ın, Sevda Kuşun Kanadında adlı diziyi bırakıp Rüzgarın Kalbi dizisinde oynamaya başladığını iddia eden Sonart Medya Yayıncılık A.Ş., oyuncuya 260 bin liralık dava açmıştı.

Baysal da ağır çalışma şartları nedeniyle sözleşmeyi feshettiğini, ücretini zamanında alamadığını öne sürerek davanın reddini istemişti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Baysal’ı 112 bin 545 lira tazminat ve cezai şart parasına mahkum eden davayla ilgili mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. Kararda şu ifadelere yer verildi: “Hiç kimse isteği dışında başkalarıyla bir sözleşme ilişkisine girmeye mecbur değildir. Gerekli tedbirleri almadan sözleşme yapan ve yapımcıyı borç altına sokan oyuncunun hiçbir haklı sebep olmadan haksız feshe dayanması ve sözleşmenin batıl olduğunu savunması kanuna aykırıdır.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız