İlker Kaleli'nin lüks motosikleti çalındı

Oyuncu İlker Kaleli'nin, motosikleti Rumeli Hisarı'nda park halindeyken çalındı. Kaleli'nin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Haberler 10.01.2020 - 16:40 Son Güncelleme : 10.01.2020 - 16:43

İlker Kaleli, geçtiğimiz yıl ekim ayında lüks motosikletini Ziya Paşa Yalısı'nın önündeki park alanına bıraktı. Ertesi sabah motosikletin yerinde olmadığını fark eden Kaleli, karakola gidip çalındığını söyledi ve hırsızlardan şikayetçi oldu.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; olay mahallinde bulunan güvenlik kameralarının görüntüleri incelendi. Görüntülerde; bir kişinin, Kaleli'nin motosikletinin kilidini kırıp araca binerek uzaklaştığı tespit edildi. Hırsızın kimliğinin belirlenmesi için savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

İLKER KALELİ’DEN PİYANO RESİTALİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız