Koala vahşeti

Queensland’de bir yavru koalanın cansız annesinin yanında vücuduna saçmalar saplanmış halde bulunmasını polis soruşturuyor.

Haberler 12.11.2010 - 14:01

Saldırı sonucu Frodo adı verilen küçük hayvanın kafatası çatladı ve vücudunun her yanına saplanmış saçmalar nedeniyle bağırsakları zarar gördü.

Saldırı Avustralya’nın Brisbane kentinin kuzeyindeki Sunshine Coast’ta gerçekleşti. Anne hayatını kaybetse de veterinerler yavruyu kurtarmak için ellerinden geleni yapıyor.

Hayvanın midesindeki ve bağırsaklarındaki delikler kapatıldı ve vücudundan kafatasındaki de dâhil üç saçma çıkarıldı, ama daha çıkarılması gereken 12 saçma var.

Vücuduna tam 15 saçma saplanan koala şaşırtıcı bir şekilde hayata tutunuyor
Veterinerler, Frodo’ya damardan antibiyotikler, sıvılar ve ağrı kesici verildiğini, ayrıca kan nakli yapıldığını söyledi.

Savunmasız hayvan vücudundaki saçmaların bir kısmının çıkarıldığı ameliyattan sonra dinleniyor.

Öfkeli Avustralyalılar koalaları vuran kişinin aynı şekilde cezalandırılması çağrısında bulundular.

Sıcak ilgi
Koalalar kürk ticareti nedeniyle sayılarının aşırı azalmasından dolayı 1930’larda koruma altına alındılar.

Onlarca kişi Frodo’ya geçmiş olsun dilekleri yolladı ve iyileşeceğini umduklarını söyledi.

Koala vuranlara en fazla 225.000 dolar para ya da iki yıl hapis cezası veriliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız