Ölen sörfçüye arkadaşlarından duygusal veda

Dallas'ta kaldığı otelde ölü bulunan; 2002, 2003 ve 2004 yıllarının dünya şampiyonu Amerikalı sörfçü Andy Irons'ı meslektaşları unutmadı.

Haberler 05.11.2010 - 17:22

32 yaşındaki sörfçü için Porto Riko'da düzenlenen yarışma öncesi, yaklaşık 200 sörfçü, denizde duygusal bir veda töreni yaptı. 9 kez dünya şampiyonu olan Kelly Slater "En büyük rakibimi kaybettim. Bu yarışmadan çekilmişti. Ancak Hawaii'de düzenlenecek olan önümüzdeki yarışmada aramızda olacağını düşünüyorduk. Herkes büyük şok yaşıyor" dedi.

Denizde daire şeklinde el ele tutuşan sörfçüler, saygılarını gösterirken ellerini havaya kaldırdılar
Otel odasında ölü bulunan Amerikalı şörfçü Irons'ın ölüm sebebi kesinleşmedi. Irons'ın odasında sedatif etkisi daha az olan, morfin benzeri bir sentetik ilaç bulunmuştu.

Andy Irons
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız