'Silahlar değil, insanlar öldürür'

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın konserlerinde şov amaçlı silah kullanması tepki topladı. Madonna katıldığı bir programda, “Silahlar değil, insanlar öldürür” dedi.

Haberler 24.06.2013 - 10:03

54 yaşındaki şarkıcı Madonna, MDNA adlı dünya turnesi kapsamındaki sahne performanslarında çeşitli silahlar kullanmasıyla son birkaç aydır eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Geçtiğimiz yıl başlayan tartışmanın ardından şarkıcının sözcüsü Huffington Post’a yaptığı açıklamada, “Madonna sanatını sansürlemektense konserini iptal etmeyi tercih eder” dedi ve Madonna’nın kariyerini başkalarını dinlemeden kendi istediklerini yaparak elde ettiğini sözlerine ekledi.

Madonna ise konuyla ilgili olarak katıldığı ‘Good Morning America’ adlı televizyon programında, silah kullanmanın sanatının bir parçası olduğunu belirterek, silahların insanları değil, insanların insanları öldürdüğünü açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız