Timsahların arasına atlayarak intihar etti

Tayland’da 65 yaşındaki bir kadın gittiği hayvan çiftliğinde timsahlarla dolu gölete atlayarak intihar etti. Timsahlar tarafından atladığı anda parça parça edilen kadının psikolojik sorunları olduğu söylendi.

Haberler 16.09.2014 - 16:04

Tayland’ın Bangkok şehrindeki büyük bir hayvan çiftliğini ziyaret eden Wanpen Inyai adlı kadının timsahlarla dolu gölete atlayarak intihar ettiği belirtildi. Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda, 65 yaşındaki kadın binden fazla timsahın yaşadığı gölete atladığı anda timsahlar tarafından parçalara ayrıldı.

Yetkililer, olay yerine vardıklarında çiftlikteki bakıcıların binden fazla sürüngen tarafından kadının vücuduna uygulanan darbeleri engellemeye çalıştığını ancak çabaların fayda etmediği açıkladı.

İntihar eden yaşlı kadının kız kardeşi Sunan Tharmna ise ablasının bir süredir bunalımda olduğunu ve olay yaşanmadan önceki birkaç gün kimseyle konuşmadığını söyledi.

Ailesinin olayın yaşandığı gün kayıp ilan vermeye hazırlandığı kadının kimliği,  gölette suyun üzerine çıkan sağlık sigortasının yetkililer tarafından bulunmasıyla ortaya çıktı.

Turistler tarafından büyük ilgi gören ve  1950 yılından beri hizmet veren çiftlik kendini dünyanın en büyük timsah çiftliği olarak tanıtıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız