Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Kasım 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (23 Kasım 2021 dolar - euro fiyatları)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün kabine toplantısı sonrası düşük faiz politikalarında kararlı olduklarını yinelemesi sonrası dolar/TL yükselişini sürdürüyor. 

/TL gün içerisinde yüzde 17'ye ulaşan yükselişle 13,50 seviyesine kadar tırmandı. Kur daha sonra gün içi zirveden yüzde 8 oranında gerileyerek 12,30'un altına indi.

15,20 lirayı gördü.

Dolar endeksi, 96,6 ile son 16 ayın en yüksek seviyesini görmesinin ardından 96,4'te dengelendi. Euro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 artışla 1,1250'den alıcı buluyor.

Merkez Bankası (TCMB) döviz kurlarındaki hareketliliğe ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada " kurları, serbest piyasa dinamiklerince arz ve talep koşullarınca belirlenmektedir" denildi.

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

ERDOĞAN: BU EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞINDAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada, "Kur ve faiz oyununu görüyoruz. Güçlü bir duruş sergileyerek girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız" dedi.

Bugün yurt içinde Hazine ihaleleri, yurt dışında ise öncü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri takip edilecek.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...