Dolar kuru bugün ne kadar? (27 Nisan 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 27 Nisan 2021 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar kuru bugün ne kadar? (27 Nisan 2021 dolar - euro fiyatları)

kurları, dünkü yüzde 1'i aşan geri çekilmeler sonrası düşüşünü bugün de devam ettiriyor.

Haftanın ikinci gününe 8,27 düzeyinden güne başlayan dolar/TL, gün ortasında 8,20'ye kadar çekildi. Sabah saatlerinde 10 liranın hemen altına gerileyen /TL ise saat 14:10 itibarıyla gün içi en düşük seviye olarak 9,9080'i gördü.

Mart ayındaki yükselişlerle gelişen ülke para birimleri üzerinde baskı oluşturan ABD Hazine tahvili faizi, nisan ayında görece geriledikten sonra yüzde 1,57 civarında durgun bir seyir izliyor.  endeksi dün 90.679 ile 3 Mart'tan bu yana en düşük seviyeye geriledikten sonra hafif değişim göstererek 90.947'de bulunuyor.

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Piyasalarda bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 17 günlük tam kapanma tedbirlerinin yansımaları ile ABD Türkiye ilişkileri izleniyor.

KÜRESEL FED'İ BEKLİYOR

Fed'in yarın sona erecek iki günlük toplantısında para politikasında değişiklik yapılması beklenmiyor. Ancak piyasa, koşulların iyilemesinin gevşek para politikasının geri çekilmesini gerektirip gerektirmediğine dair sorularla karşılaşması muhtemel olan Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarını yakından izleyecek. 

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

VİDEO: TAM KAPANMA EKONOMİYİ NASIL ETKİLER?

Sayfa Yükleniyor...