Ethereum rekor tazeledi (Bitcoin Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu?)

Kripto para piyasasının en yüksek hacimli ikinci birimi olan Ethereum (ETH), haftalık yüzde 18 artış göstererek bin 567 dolar seviyesini gördü ve rekorunu tazeledi. XRP, son dört günde içerisinde yüzde 140 artış göstererek 0.32 dolar seviyesinden 0.77 dolar seviyesine kadar yükseldi ve ani yükselişin arından düşüşe geçti. Bitcoin ise 36 bin dolar seviyesinde direnç gösteremeye çalışıyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu?) işte kripto paralar için bazı önemli gelişmeler…

Ethereum rekor tazeledi (Bitcoin Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu?)

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli ikinci birimi olan Ethereum (ETH), son bir haftadır bin 350 - bin 450 dolar seviyesinde kendine direnç bulmaya çalışıyor. 


Grayscale Investments'in Ethereum Trust'ın halka açık ticaret için yeniden açılacağını açıklamasının ardından, ETH bin 500 dolar seviyesini görerek rekorunu tazeledi. (ETH), son 24 saatte en düşük bin 415, en yüksek bin 567 doları görerek, haftalık yüzde 18 değer kazandı.

3 Şubat itibari ile 1 ETH = bin 534 dolar / 10 bin 980 TL’dir.

BİTCOİN KAÇ DOLAR/ TL?


SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Twitter’da profiline etiketi koymasının ardından BTC yükselişe geçti.  

Kripto para analistlerine göre, başka Bitcoin olmak üzere, kripto paralardaki yükselişin temel sebebi kurumsal alımlardaki artış. Kurumsal alımların etkisiyle, yeniden yükselişe geçen Bitcoin, 36 bin 500 dolar sınırını aştı. Bitcoin, 2020’nin son günlerinden itibaren hızla yükselerek 8 Ocak'ta 41 bin 946 dolarlık tüm zamanların zirvesini görmüştü.

3 Şubat itibariyle Bitcoin haftalık yüzde 13 yükselerek 35 bin 837 dolar / 256 bin 820 TL’ den işlem görüyor.

ALTCOİN'LERDE SON DURUM NE?


Devam eden dava sürecine bağlı olarak değer kaybetmeye devam eden Ripple’ın XPR’si hafta sonu itibariyle hem kripto para topluluğunun hem de yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Ripple, dört gün içerisinde yüzde 140 artarak 0.23 dolardan 0.77 dolara kadar yükseldi. Kripto para analistlerine göre artış spekülasyon kaynaklı. Birçok yatırımcının ani düşüşle hayal kırıklığına uğradığı Ripple,

3 Şubat itibari ile 0.37 dolardan işlem görüyor.

Polkadot (DOT) geçtiğimiz hafta yüzde 7 yükselerek 17 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Cardano (ADA) haftalık yüzde 47 artış ile ile ile 0.42 dolar seviyesinde işlem görürken Chainlink (LINK) ise haftalık yüzde 10 değer kazanırken 24 dolardan işlem görüyor.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...