STK'lardan ortak bildiri: Oyuna gelmeyeceğiz

8 sivil toplum kuruluşu ortak bildiriyle Beşiktaş'taki saldırıyı kınadı. Bildiriyi okuyan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Bu oyuna gelmeyeceğiz, gün birlik olma günüdür" dedi.

STK'lardan ortak bildiri: Oyuna gelmeyeceğiz

Ankara'da 8 sivil toplum kuruluşu ortak bir bildiriyle Beşiktaş'taki terör saldırısını kınadı.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Hak-İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş), Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen), TOBB'un ev sahipliğinde teröre karşı ortak bir bildiri yayımladı.

Konfederasyon adına bildiriyi okuyan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu şunları söyledi:

"Cumartesi gecesi milletimize büyük bir acı yaşatıldı. Terörün alçak yüzünü bir kez daha gördük. Hepimizin yüreği yandı. Ülkemizin birliğimizin ve beraberliğimizin hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Bu tuzağa düşmemek birliği korumak üzere teröre karşı tek ses tek yürek olduk. Bize diz çöktürmek isteyenlere teröre karşı hep birlikte duruyoruz. Terörün geleceğimizi karatmasına izin vermeyeceğiz. Bu oyuna gelmeyeceğiz, gün birlik olma günüdür."

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR"

Sayfa Yükleniyor...