2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi

Moda dünyasında bu sezon trend yarışa yeni katılanlar ve geçmiş sezondan yanımıza kar kalanlar ile 2016 İlkbahar/Yaz sezonunun heyecanlandıran 10 trendini listeledik.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi

1. EĞLENCELİ BROŞLAR

Broşlar 2016 İlkbahar/Yaz sezonunda tasarımcıların oyun alanında. 

ChanelMarc Jacobs ve House of Holland minik ama güçlü takımıyla, Loewe ise minimal ve esprili yaklaşımıyla yakalarda beraberliği bozuyor, simetriyi kabul etmiyor.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 1

2. FİLELİ KIYAFETLER

Sezonun en havalı tasarımları, havadar kumaşların izinde. Alexander Wang'in son birkaç sezondur habercisi, Proenza Schouler ve Prada'nın ise alternatif dokularıyla takipçisi olduğu file trendi, bu sezonun kadrosu en güçlü trendi.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 2

3. DANTEL SLİP ELBİSELER

Dantel detayları, saten kumaşlarıyla geceliği anımsatan slip elbiseler artık yatak odasında değil kırmızı halıda boy gösteriyor. Céline, slip elbiselerine kontrast detaylarla sofistike bir portre çizerken,BalenciagaCalvin Klein CollectionBurberry Prorsum ve Givenchy yalın kesimlerle gizemli tavrı muhafaza ediyor. 

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 3

4. KARPUZ KOLLAR

Kabarık kolları ve pastel tonları ile yüksek modaya ilham veren masal kahramanları, bu sezon Dior,FendiCélineJ.W.Anderson ve Simone Rocha tasarımlarıyla sokak modası adaptasyonunu sağlıyor .

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 4

5. MARKA YAZILI KIYAFETLER

Elbiseni nereden aldın, ceketinin markası ne? gibi soruları unutun. Bu sezon tasarımcılar hangi markadan giyindiğinizi çevrenizdekilerin gözüne sokuyor. LanvinLoeweLouis Vuitton ve Chanel, 2016 İlkbahar/Yaz sezonunda yıllar sonra yeniden hortlayan kredili kıyafet trendinin etkisi altında.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 5

6. KARIŞIK DOKULAR

Louis VuittonDries van Noten ve Chanel bu sezon kadınlara "Doğruluk mu, cesaret mi?" diye soruyor. Renkleri, desenleri, dokuları karıştırmaya cesaret edense kazanıyor.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 6

7. DÜŞÜK KOLLAR

Bu sezon kıyafetlerin kolları yer çekimine yenik düşüyor, 2016 İlkbahar/Yaz Proenza SchoulerSonia Rykiel ve Edun kadınları ise  bu trendin flörtöz tavrına teslim oluyor.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 7

8. POLO KIYAFETLER

Stella McCartney ve Miuccia Prada sayesinde polo yaka giymek için artık golfçü olmanıza gerek yok! Bu sezon yüksek modadan kabul gören polo yakalar, renkli, desenli ve transparan modelleriyle tabuları yıkmaya hazır.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 8

9. KAT KAT KIYAFETLER

Hazırlanın, bu sezon bir kat daha çıkıyoruz! FendiEmilio Pucci ve Victoria Beckham İlkbahar/Yaz 2016 defilelerinde, elbise ve bluzlerin üzerinde karşımıza çıkan bu giyililebilir aksesuarlar, hemcinslerinizin radarına girmeden dolabınıza girmeli.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 9

10. ŞEFFAF AKSESUARLAR

Bu sezon tasarımcılar şeffaf tasarımların izinde. Ayakkabıdan çantaya, şapkadan tokaya sıçrayan plastik etkisi, LoeweVetements ve Christopher Kane koleksiyonlarında kıyafetleri de etkisi altına alıyor.

2016 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan 10 trendi - 10

Fotoğraf: Indigital

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Seyahat
  • Bebek ve Çocuk Sağlığı
  • Kadın
  • Astroloji
  • Bebek

Sayfa Yükleniyor...