ABD'deki Pearl Harbor Üssü'nde silahlı saldırı

ABD'deki Pearl Harbor Üssü'nde silahlı saldırı yaşandı. İki kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan saldırganın kendisini öldürdüğü belirtildi.

Haberler NTV 05.12.2019 - 04:52

ABD'nin Hawaii eyaletinde bulunan Pearl Harbor Üssü'nde silahlı saldırı düzenlendi. 

ABD Hava Kuvvetleri ve donanma birliklerinin ortak kullandığı Pearl Harbor-Hickam Üssü'nde, yerel saatle öğleden sonra meydana gelen saldırıda, Savunma Bakanlığı çalışanı iki sivil hayatını kaybetti, bir sivil de yaralandı.

Alarma geçen güvenlik güçlerinin olaya müdahale ettiği, saldırganın kendisini öldürdüğü belirtidi. Olayın ardından üs giriş-çıkışlara kapatıldı.

Pearl Harbor, 7 Aralık 1941'de Japonya tarafından vurulmuş, bu saldırı ABD'nin ikinci Dünya Savaşı'na girmesine neden olmuştu. Olayın, tarihi saldırının yıldönümüne günler kala yaşanması dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız