ABD'den Rusya'ya: Hayal kırıklığına uğradık ama şaşırmadık

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Suriye'de düzenledikleri füze saldırısına Rusya'nın verdiği tepkiden ötürü "hayal kırıklığına uğradığını, ancak şaşırmadığını" söyledi.

Haberler NTV Haber 08.04.2017 - 14:35

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson yaptığı açıklamada, "Verilen tepki Rusya'nin kendi halkına karşı korkunç saldırılarda bulunan Esad yönetimine desteğini sürdürdüğünü gösteriyor. Evet hayal kırıklığına uğradım ama üzülerek söylüyorum bu hiç şaşırtıcı değil" ifadesini kullandi.

Esad yönetiminin en önemli müttefiklerinden olan Rusya füze saldırısının ardından Suriye'nin hava savunma sistemini güçlendireceğini açıklamıştı.

Washington'in "teröristleri cesaretlendirdiğini" öne süren Rusya hava güvenliğini sağlamak için kurulan iletişim kanallarını dondurma kararı almıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız