ABD'den Somali'de hava saldırısı: 9 ölü

ABD Somali'de terör örgütü Eş-Şebab'a karşı gerçekleştirdikleri hava saldırısında 9 örgüt üyesinin öldürüldüğünü duyurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 02.10.2018 - 16:56

ABD Afrika Kuvvetleri Komutanlığı (AFRICOM), Somali'nin güneyinde terör örgütü Eş-Şebab'a karşı gerçekleştirdikleri hava saldırısında 9 örgüt üyesinin öldürüldüğünü açıkladı.

AFRICOM'dan yapılan yazılı açıklamada, Eş-Şebab militanlarının Somali güçlerine saldırması sonrasında düzenlenen hava saldırısında 9 militanın öldürüldüğü ve 1 militanın da yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, saldırının dün Kismayo şehrinin yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusunda gerçekleştirildiği vurgulanırken, "Bu saldırı sırasında hiçbir sivilin ölmediği veya yaralanmadığı değerlendirmesi yapıyoruz" ifadesine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız