ABD’li çavuş: Sivilleri zevk için öldürdük

Afganistan'da görev yapan Amerikalı çavuş Jeremy Morlock, 3 sivili zevk için öldürdüklerini kabul etti. 24 yıla mahkum olan Morlock 7 yıl sonra şartlı tahliye olabilir.

Haberler Anadolu Ajansı 24.03.2011 - 08:07

Afganistan'da görev yapan Amerikalı askeri çavuş Jeremy Morlock Çavuş Morlock, Lewis-Mochord askeri üssünde yapılan duruşmada, sivilleri zevk için öldürdüklerini itiraf etti.

Morlock kendi birliğinden 4 askerle birlikte Afganistan'ın güneyindeki Kandahar'da zevk için 3 sivili öldürdüğünü ya da öldürülmelerine yardım ettiğini kabul ederken, avukatı, dava boyunca yapılan pazarlıklar sonucunda ömür boyu hapisten kurtulan, 24 yıla mahkum olan müvekkilinin 7 yıl sonra şartlı tahliye edilebileceğini söyledi.

''Hedefimiz öldürmekti'' diyen Morlock, öldürülen kişilerin düşman sanılmaları için cesetlerin etrafına Afgan silahları bıraktıklarını da itiraf etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız