Asya'nın en büyük uyuşturucu baskınlarından biri Laos'ta yapıldı

Güneydoğu Asya ülkesi Laos'ta polis, tek bir baskında 55,6 milyondan fazla metamfetamin hapına el koyarak, Asya'nın şimdiye kadarki en büyük uyuşturucu baskınlarından birini gerçekleştirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.10.2021 - 19:48

Laos'da Asya'nın en büyük uyuşturucu operasyonu yapıldı. Devlete ait Vientiane Times gazetesinin haberine göre, dün, polis Bokeo eyaletinin Vientiane yolunda bir kamyonda bira kasalarına gizlenmiş 10 milyon hap buldu.

Polis, olayın ardından bir evde yaptığı aramada çuvallarda 55,6 milyondan fazla metamfetamin hapı ele geçirdi. Hapın 1537 kilogram ağırlığında olduğu kaydedildi. Baskında iki kişi gözaltına alındı. Laos, büyük bir metamfetamin üreticisi olan Myanmar'dan Tayland, Vietnam ve diğer bölge ülkelerine giden uyuşturucular için geçiş noktası olarak biliniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız