Berlusconi'nin kanlı yüzü bebek oldu

Milano'da saldırıya uğrayan Berlusconi daha hastaneden çıkmadan, yüzünü kanlar içinde gösteren bebekler tezgahları süslemeye başladı. Saldırıda kullanılan Milano Katedrali heykelciği de yok satıyor.

Haberler NTV Haber 16.12.2009 - 14:51

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Milano'da uğradığı saldırının ardından bugün taburcu edilecek. Ancak Başbakanı saldırıya uğradığı anı tasvir eden bebekler piyasaya sürüldü bile.

Berlusconi'nin kan içindeki yüzünü gösteren bebekler şimdilik sadece Napoli'de bulunuyor. Saldırının yapıldığı Milano'da ise saldırıda kullanılan Milano Katedrali heykelciği yok satıyor.

Esnaf, insanların Noel hediyesi olarak özellikle saldırıda kullanılan heykelciklerden almak istediğini söylüyor. Fiyatları 5-6 Euro'dan başlayan heykelciklere, turistler de büyük ilgi gösteriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız