Brahimi Cenevre Konferansı için Ankara'da

BM Suriye Özel Temsilcisi Lahdar Brahimi, Ankara temaslarına başladı. Brahimi bugün Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Brahimi, Suriyeli muhaliflerle de görüşecek.

Haberler 25.10.2013 - 11:12

Suriye'deki iç savaşı sona erdirmek için düzenlenmesi planlanan 2. Cenevre Konferansı'ndan önce bölge turuna çıkan BM Suriye Özel Temsilcisi Lahdar Brahimi, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

Ankara Palas Devlet Konukevi'ndeki görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

Davutoğlu görüşmesi sonrası Brahimi'nin Suriyeli muhaliflerle de bir araya gelmesi bekleniyor.

Temaslarının ardından 2. Cenevre Konferansı'nın tarihini açıklaması beklenen Brahimi, muhaliflerin de konferansa katılıp katılmayacağına ilişkin bilgi verecek.

Suriye Özel Temsilcisi Brahimi, gelecek ay yapılması beklenen 2. Cenevre Konferansı için çıktığı bölge turu kapsamında dün Türkiye'ye gelmişti.

BM Suriye Özel Temsilcisi Lahdar Brahimi, Türkiye'nin ardından İran ve Suriye'yi de ziyaret etmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız