Çavuşoğlu Suudi Arabistan'a gidiyor

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krizin diyalog yoluyla çözülmesi için Katar ve Kuveyt'te temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yarın da Suudi Arabistan'a gidecek.

Haberler NTV Haber 15.06.2017 - 16:05 Son Güncelleme : 15.06.2017 - 16:24

Kuveyt'te temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Körfez ülkeleri arasındaki diplomatik krizinde taraf tutmadıklarını belirtti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Biz son derece dengeli ve sorunun çözümüne yönelik açıklamalar yapıyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün Katar'ı ziyaret ettiğini, Kuveyt'ten sonra da aldığı davet üzerine Suudi Arabistan'a gideceğini belirtti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Amacımız belli. Esas olan bu sorunun çözümüne katkı sağlayabilmektir" ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar'a asker gönderilmesine ilişkin de "Meclis'te onaylanan anlaşma rutin bir işlemdir. Yani sadece bu döneme denk gelmiştir" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız