'Cüce'nin isteği eşine sarılmak

'Cüce' lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın davası için jüri seçiminde ilginç olaylar yaşanırken, Guzman'ın yargıçtan isteği eski güzellik kraiçesi eşine sarılmak.

Haberler ntv.com.tr 09.11.2018 - 06:49

Tarihin en azılı uyuşturucu baronlarından sayılan Joaquin “El Chapo” (Cüce) Joaquin Guzman’ın ABD’deki davasının başlamasına günler kaldı.

13 Kasım’da başlayacak davanın 12 kişilik jürisini belirleme sürecinde ise ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Seçilen bir kadının korkudan ağladığı, bir kişinin ise Guzman’ın hayranı olduğunu söylemesi sonucu son anda seçilmediği belirtildi.

2017’den beri ABD’de bir hapishanede tecrit hücresinde tutulan Guzman'ın da yargıçtan tek bir istekte bulunduğu belirtildi. Uyuşturucu baronu, davanın açılışında eski güzellik kraliçesi olan eşi Emma Coronel Aispuro ile kucaklaşmak için izin istedi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız