El Kaide 4 rehineyi serbest bıraktı

El Kaide terör örgütünün Kuzey Afrika kanadı, kaçırıp rehin aldıkları 2 Kanadalı diplomat ve 2 Avrupalı turisti serbest bıraktı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.04.2009 - 02:14

Mali Devlet Başkanlığı sözcüsü Seydu Cissuma, ''2 Kadanalı diplomat ve 2 kadın turistten oluşan rehinelerin serbest bırakıldığını doğruluyoruz'' dedi.

Cezayir'de üslenen örgütün El Cezire televizyonunda yayımlanan kasetinde, 14 Aralık 2008'de, BM Nijer özel temsilcisi Kanadalı diplomat Robert Fowler ve yardımcısı Louis Guay'ın kaçırıldığını, Mali-Nijer sınırında kaçırılan bir İngiliz, bir Alman ve 2 İsviçreli turistin de örgütün elinde olduğu kaydedilmişti. Kaçırılan diğer 2 kişinin akıbeti henüz bilinmiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız