El Kaide’nin gözü 2010 Dünya Kupası’nda

İngiliz basınına göre, El Kaide’nin Afrika’daki bir hücresi tarafından, terör uzmanlarının da ciddiye aldığı bir tehdit yayımlandı.

Haberler 11.04.2010 - 18:18

Terör örgütü El Kaide, Temmuz'da Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası’nı kana bulama tehdidinde bulundu.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, El Kaide, İngiltere ile Amerika Birleşik Devletleri takımları arasında oynanacak maçı hedef almayı planlıyor.

El Kaide ile bağlantılı internet sitesinde yayımlanan açıklamada, "İngiltere ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki maç canlı yayınlanırken, tribünler patlama sesiyle sarsılacak. İnşallah onlarca hatta yüzlerce kişi ölecek" denildi.

Ayrıca 2010 Dünya Kupası süresince taraftarların kullanacağı oteller ve otoparkların da hedef alınacağı, güvenlik taramalarında tespit edilemeyen patlayıcıların kullanılacağı da öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız