İran: ABD'ye yeni ders verme zamanı geldi

İran Silahlı Kuvvetleri sözcüsü, "Ülkesinin Amerikalılara yeni dersler vermesinin zamanının geldiğini" söyledi.

Haberler NTV Haber 10.10.2017 - 17:05 Son Güncelleme : 10.10.2017 - 17:07

İran Silahlı Kuvvetler sözcüsü Masoud Jazayeri, İran'daki bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada ABD Başkanı Donald Trump'a yüklendi.

ABD Başkanı Trump'ın İran'ı hedef alan açıklamalarını eleştiren sözcü, "Ülkesinin ABD'ye yeni dersler vermesinin zamanının geldiğini" dile getirdi.

Sözcü, "Görünüşe göre Trump yönetimi sadece kötü sözden anlıyor ve dünyadaki yeni güç tanımını anlaması için bazı şoklara ihtiyaç duyuyor" sözleriyle ABD'yi tehdit etti.

Geçen cumartesi de İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Obama döneminde ABD dahil 6 ülkenin birlikte imzalamış olduğu nükleer anlaşmayı savunarak," 10 Trump dahi gelse bugüne kadarkı kazanımları elimizden alamaz" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız