İran'da 8 DAEŞ üyesi idam cezasına çarptırıldı

İran'da geçen yıl mecliste ve Devrim Lideri Ayetullah Humeyni'nin kabrinde düzenlenen saldırılarla ilgili yargılanan terör örgütü DAEŞ üyesi 8 kişi idam cezasına çarptırıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.05.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 13.05.2018 - 10:30

İran devlet televizyonuna konuşan Tahran Devrim Mahkemeleri Başkanı Gazanfer Abadi, geçen seneki eş zamanlı saldırıların ardından gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılan 8 DAEŞ mensubu hakkında idam kararı verildiğini belirtti.

Karara karşı 20 gün içinde temyiz yolunun açık olduğunu aktaran Abadi, diğer 18 sanığın yargılama sürecinin devam ettiği bilgisini verdi.

İran'ın başkenti Tahran'da 7 Haziran 2017'de mecliste ve Humeyni'nin kabrinde eş zamanlı bombalı ve silahlı saldırılar düzenlenmiş, olaylarda 17 kişi hayatını kaybetmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız