İspanyol polisi: Barcelona saldırısının baş şüphelisi öldürüldü

İspanyol polisinden yapılan resmi açıklamada Barcelona saldırısının baş şüphelisinin öldürüldüğü belirtildi.

Haberler NTV Haber 21.08.2017 - 20:35

Barcelona saldırısının baş şüphelisi ölü olarak ele geçirildi.

İspanyol polisinden yapılan açıklamaya göre, 14 kişinin hayatını kaybettiği Barcelona saldırısının baş şüphelisi İspanyol terörle mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda ölü olarak ele geçirildi.

Uluslararası haber ajansı Reuters'ta yer alan son dakika gelişmesine göre, polis üzerinde patlayıcı yelek bulunan bir kişiyi öldürdü.

Bu olayın Barcelona saldırganının yakalandığı operasyon ile bağlantılı olup olmadığına dair bir bilgi ise bulunmuyor.

Geçtiğimiz hafta İspanya'nın Barcelona kentinde bir minibüs kaldırımda yürüyen yayaların arasında dalmış, 14 kişinin öldüğü saldırıda 100'den fazla kişi de yaralanmıştı.

Zanlı ile ilgili ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde Yusuf Ebu yakup'un saldırı sonrası yaya olarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız