'Kaddafi'nin oğlu Meksika'ya girmeye çalıştı'

Libya'nın öldürülen devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğullarından Sadi Kaddafi'nin Meksika'ya kaçak girmeye çalıştığı belirtildi.

Haberler Anadolu Ajansı 07.12.2011 - 17:37

Meksika İçişleri Bakanı Alejandro Poire, düzenlediği basın toplantısında, Meksika istihbarat birimlerinin, Sadi Kaddafi ve ailesinin sahte isimler ve belgelerle kaçak olarak Meksika'ya girmesi yönündeki planı bozduğunu kaydetti.

Poire, sözkonusu planın Eylül ayında uygulamaya konmadan bozguna uğratıldığını, olayla ilgili 2 Meksikalı, bir Kanadalı ve bir Danimarkalının gözaltına alındığını belirtti.

Sadi Kaddafi, ülkesindeki çatışmalar üzerine Nijer'e kaçmış, Nijer hükümeti Sadi Kaddafi'ye insani nedenlerle sığınma sağladığını açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız