Kuzey Kore: Güney'i yok etmek çocuk oyuncağı

Geçtiğimiz günlerde kıtalararası balistik füze denemesiyle dünya gündemine oturan Kuzey Kore'den çarpıcı bir açıklama geldi. Açıklamada "Güney Kore'yi yok etmek çocuk oyuncağı" denildi.

Haberler NTV Haber 07.07.2017 - 12:19

Pyongyang yönetimi, yapılan açıklamada Güney Kore ile ABD'nin taktik balistik füzelerle yaptığı tatbikata tepki gösterdi.

Güney Kore'nin ABD'nin "Kukla Gangsterleri" olduğu vurgulanan açıklamada "Kukla güçlerini yok etmek çocuk oyuncağı kadar basit. Şu anda ABD’yi bile yok edebilecek durumdayız” denildi.

Kuzey Kore salı günü ABD’nin Alaska eyaletini vurabilecek bir balistik füzeyi başarıyla denediğini duyurmuştu. Denemeye sert tepki gösteren ABD ise gerekirse Kuzey Kore’ye karşı askeri güç kullanabileceklerini belirtmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız