Obama ve Putin telefonda "Suriye"yi görüştü

ABD Başkanı Barack Obama ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Suriye'deki iç savaşla ilgili bir telefon görüşmesi yaptı. İki liderin, Suriye'de ateşkesin sağlanmasına destek verdikleri belirtildi.

Haberler ntv.com.tr 14.02.2016 - 11:30 Son Güncelleme : 14.02.2016 - 12:11

Rusya haber ajansı RIA'nın Kremlin'e dayandırdığı habere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Barack Obama Suriye konusunda bir telefon görüşmesi yaptı.

Suriye'deki son gelişmelerin ele alındığı telefon görüşmesinde Putin, Obama'ya teröre karşı ortak mücadele önerisinde bulundu.  

Obama ve Putin'in Münih Güvenlik Konferansı'nda Suriye ile ilgili alınan kararların hayata geçirilmesi için görüş birliği içinde olduğu da belirtildi.

İki liderin, Suriye'de ateşkesin sağlanmasına destek verdikleri ifade edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız