"Ölümün cinayet olduğuna kanaat getirdik"

ABD’nin Baltimore kentinde gözaltında hayatını kaybeden siyahi genç Freddie Gray soruşturmasında, 6 polise dava açılmasına karar verildi.

Haberler NTV Haber 01.05.2015 - 21:37

Maryland Eyaleti Savcısı, ''Adli tıp raporları ışığında Freddie Gray'in ölümünün cinayet olduğuna kanaat getirdik, polisin ihmali var'' açıklamasını yaptı.

Savcı, olaya karışan polisler hakkında, başta "cinayet ve kasıtsız adam öldürme" olmak üzere çeşitli suçlardan dava açılacağını söyledi. Açığa alınan polisler hakkında tutuklama emri çıkarıldı.

25 yaşındaki Freddy Gray, Baltimore'da gözaltına alındıktan sonra omuriliğinden ciddi biçimde yaralanması sonucu hayatını kaybetmişti. Gray'in ölümü başta Baltimore olmak üzere birçok kentte protesto edilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız