PKK yandaşlarına Brüksel'de biber gazı

Avrupa Parlamentosu binası önünde toplanan terör örgütü yandaşlarına polis müdahale etti.

Haberler Anadolu Ajansı 29.10.2012 - 19:08

Türkiye'de cezaevlerinde açlık grevi yapanların serbest bırakılması talebiyle Avrupa Parlamentosu'nun önündeki Lüksemburg Meydanı'nda çadır kurmaya kalkışan örgüt yandaşları, polisin müdahalesiyle karşılaştı.

Dağılmalarını isteyen polise taş ve sopalarla saldıran, etraftaki reklam panolarının camlarını kıran yaklaşık 200 kişilik gruba biber gazıyla müdahale eden güvenlik güçleri, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Helikopter destekli Belçika polisi, Fransa, Almanya ve Hollanda'dan otobüslerle meydana taşınan terör örgütü yandaşlarını yarım saatlik bir müdahalenin ardından çember içine almayı başardı.

Polisin uyarılarının ardından, gözaltındaki arkadaşlarının serbest bırakılmasını ve eylem için kendilerine 1 hafta süre tanınmasını isteyen terör örgütü yandaşları dağıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız