"Putin'le görüştüm" yalanı istifa getirdi

Partisinin 2016'daki kongresinde "Putin'le görüştüm" diyen ve ardından bunun yalan olduğunu belirten Hollanda Dışişleri Bakanı Zijlstra, görevinden istifa etti.

Haberler NTV Haber 14.02.2018 - 08:07

"Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştüm" açıklamasının yalan olduğu ortaya çıkan Hollanda Dışişleri Bakanı Halbe Zijlstra görevinden istifa etti.

Konuya ilişkin Hollanda parlamentosundaki oturumda konuşan Zijlstra, açıklamanın siyasi hayatının en büyük hatası olduğunu söyledi ve bu nedenle istifa ettiğini belirtti.

Zijlstra, Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi'nin 2016'da yaptığı kongrede, Vladimir Putin ile görüştüğünü söylemişti. Ancak geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda bu ifadenin yalan olduğunu kabul etmişti.

Zijlstra, Putin'in sözlerinin daha etkili olmasını sağlamak için bu yola başvurduğunu ifade etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız