Reuters: Halep'teki YPG'liler Afrin'e takviye olarak yola çıktı

Reuters Haber Ajansı Halep'te bazı bölgeleri elinde tutan terör örgütü YPG'nin bu bölgeleri Esad güçlerine bırakmaya başladığını duyurmuştu. Ajans bu kez Halep'i terk eden teröristlerin Afrin'e gittiğini bildirdi.

Haberler NTV Haber 22.02.2018 - 23:10

Reuters'ın YPG'lilere dayandırdığı haberinde, YPG'li teröristlerin Halep'ten Afrin bölgesine takviye olarak gittiği bunun sonucunda Suriye ordusunun Halep'te kontrolü yeniden sağladığı belirtildi.

Ajans daha önce geçtiği haberinde Halep'teki Şeyh Maksud mahallesinin El-Halak, Eşrefiye, Beni Zeyid, Eyn El-Tal ve Bustan El Başa semtlerinde Suriye ordu birliklerinin konuşlanmaya başladığını duyurmuştu.

Ajansa ve yerel haber kaynaklarına göre 2012'den beri YPG'nin elinde bulunan Şeyh Maksud, aşamalı olarak Şam rejimine devrediliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız